Gammal fovorit bild♥

Gammla minnen... Saknar ponnytiden med min älskade Bombi,♥

Natur bilder

Vad tycks?

Hemma

Det har varit en ganska långa dag idag så jag är ganska trött, även fast jag inte gjort så mycket i stallet idag så. Men i morgon så blir det mer saker att göra. Har i alla fall hjälp till md ditten och datten idag i stallet, inte så mycket hehe.
P.S En liten överaskning kommer innom kort till bloggen ;) Ni kommer att märka det!

Bilderna på mig och Masse


Dagens ridpass

Red bara Masse idag eftersom Bobby ryckt av sig en sko under natten. Masse gick välfigt fint idag, han var pigg och framåt (inte för att han inte brukar vara det) och även väldigt mjuk och lyhörd vilket han inte brukar vara. Jag tränade mest tråkiga övningar hemma i padocken då det var lerigt på fälten med vi tog ändå lite träv och en liten sträcka galopp för att han skulle få springa av sig lite. Denise fotade så det kommer förmodligen en del bilder i morgon tror jag.
Det får bli en gammal bild tills i morgon.

Dagens vill ha

Något jag tyckte var riktigt fult innan var bruna lädergrimmor, jag har alltid tyckt att allt läder ska vara svart, men lädergrimmor har jag upptäckt är ganska snyggt. Och jag letar hejjvilt efter en brun läder grimma så detta är dagens vill ha!

Glömde klockan

Nu i morse så märkte jag att min klocka inte ringt och jag fick panik för klockan var liksom 11 på min mobil och jag skulle vara hos Bobby och Masse klockan elva, så jag fick ju panik och sprang runt som en galning, men till sist så kom jag på att klockan bara var 10 eftersom vi ställde om den i går kväll men såklart så glömde jag det haha.
Nu har jag i alla fall gått om tid på mig att göra vad jag vill hehe.
Sönoten ;')

Diss

Diss! Nu måste jag faktiskt dissa dessa stövar. Tycker dom är rent ut sagt fula frutom till svarta ridkläder. Skulle aldrig kunna lägga ner pengar på dessa, sorry till er som gillar dom. men helt ärligt tycker jag faktiskt dom ser ganska billiga ut. Tycker det finna mycket snyggare tretorn stövlar.

My, I love you!

♥You are my dream
♥There's not a thing I won't do
♥I'll give my life up for you
♥Cuse you are my dream

Rubrik?

Har vaknat och ätit frukost nu så jag ska om en liten stund ta tåget hem till lilla skurup, blir inge Bobby och Masse idag. Jag åker till dom i morgon. Ikväll ska jag gå på bio för att jag inte har något annat att göra. Inget intressant haha. Det kommer nog lite olika mer roliga inlägg under dagen.
ammal bild.

Hiss och Diss

HISS!
Tycker detta shabrak är ur snyggt. Fin passform oh fina färger som jag bara älskar. Tittar runt
ganska mycket efter ett grönt shabrak med champange färgade staljer och detta ligger
absolut högst upp på listan.
DISS!
Tycker detta shabrak är ganska barnsligt och ser billigt ut.
Förstår verkligen inte folk som tycker detta är så gulligt
och fint att dom vill lägga pengar på det. Ser verkligen inte det fina.
Håller ni med mig?

Home after party!

Är hemma nu efter en riktigt grymm fest! Det måste jag och dom andra göra om haha. Men sak samma det är ju inte speciellt häst relaterat men det var grymt i alla fall.
Min nya favorit flipp bild!♥

Såg detta först nu!

http://ponnysanning.blogspot.com/2011/10/ratt-svar-pa-gissa-vem.html#comments
Lite roligt haha :D
dock på gammla ponnysanning men vad gör det? XD

Fest tonight

Ikväll är det skol fest/disco. det första på denna skolan. Ska bli ganska kul faktiskt, tror det kommer bli kaos om jag känner dom andra 7:orna rätt. Haha. I morgon så ska jag i alla fall rida Bobby och Masse och samma sak på söndag. Kommer skriva lite längre inlägg om ridpassen, kanske till och med kan få Denise att ta bilder.
 

Nu måste jag i alla fall fortsättamed arbetet.

Sötis hästen:)


Exelon♥

Saknar gammle Exelon, hoppas verkligen att jag kan åka dit en vecka och träna dressyr.

Min ''Grimm samling''

Det är väldigt många som tycker jag har lite för mycket och för dyra grimmor och kallar det för samling. Ja jag har en del i skåpet och en del hos Bobby och Masse som jag har köpt men inte har bild på. Så nu kommer de grimmor jag har i skåpet. (tycker inte jag har så många som alla säger)
Och min absoluta favorit grimma som jag använder i princip hela tiden är min lackade läder grimma i märket KyraKyrklund, och jag kan säga er att det var ingen billig. Gissa om ni kan gissa priset, men många vet redan priset men kul endå.

Riktigt trött

Är sjukt trött och vill bara lägga mig i soffan framför tv:en istället för att sätta igång med städning,läcor och packning.
Men det är skönt att det är sista dagen i skolan innan höstlovet, behöver verkligen ett break nu.
Kommer inte åka till stallet idag, inte heller till Bobby och Masse då jag hade tänkt att stanna hos mamma ikväll istället för att åka hela vägen till skurup för att sova och ta hand om hästarna i typ en timme, lite onödigt när vi slutar så sent idag. Har typ inte så mycket att skriva om just nu så det kommer lite andra inlägg.

Busiga ponnyn

Hittade en gullig bild på Mysan när hon leker lite i hagen, tycker denna bilden var väldigt fin på henne fast än den var lite suddig. En bild säger mer än tusen ord.

Tips

Tipsar verkligen alla om att köpa ullsulor att ha i stövlarna och ridskorna i vinter. Endast 49 kr på hööks.
Att lägga en 50 lapp eller två på ull sulor rekomenderas starkt, speciellt till er som är lättfrusna och även till er som är mycket i stallet. Detta står högst upp på min lista i alla fall.

Ni är sjukt grymma!

Bloggen går riktigt bra nu, eller ganska bra i alla fall. Nästan alla inlägg kommenteras och statistiken höjs hela tiden.
Keep going that way! Creed till er alltså. Fortsätt så!
Lagom ful bild haha.

Svar på kommentar

Josefine om Stall tjejer:
precis exakt så är det!
man ser liksom direkt vem som omgås med
vem.. lite irriterande men well .. är glad átt jag umgås med dig <3
Svar:
Är riktigt glad att du och din syster inte är sådanna :D

Grapy, mitt allt!

♥Love of my life, my soulmate 
♥You're my best friend 
♥Part of me like breathing 
♥Now half of me is left

Stall tjejer

Vi stall tjejer brukar vara kända för att alltid vara snälla och glada och alla är vän med alla mm, Men jag tycker det blivit annorlunda speciellt mellan mina ''vänner''. Det är många som börjat frysa ute varandra speciellt på MCR, tycker att folk har försökt undvika vissa andra inte bara mig, utan många amdra som varit deras nära vänner. Innan var MCR ett sådant ställe där alla var med alla och man hittade alltid någon vän där. Men nu har det blivit väldigt uppdelat. Man vill hela tiden bara umgås med dom som är exakt samma ''ranka'' i stallet. Till exempel: Man vill inte umgås med den och den personen inför andra för den har ingen häst/foderhäst i detta stall och därför är denna mindre värd. Blir väldigt irriterad när jag märker att det blivit så.
Tycker inte du/ni att det hade varit tråkigt om er ridklubb blivit det. Och till er MCR:are som läser detta. Tänk till!

Små sjuk

Gick hem från skolan efter två lektioner för att jag kännde mig sjuk, kännde redan i morse att ja var lite borta.
Har värsta huvudvärk och är jätte trött såjag gick hem oh nu ska jag ta det lungt tillsammans med datan.
Tror jag skippar att rida Bobby och Masse ikväll antingen gör Denise det eller så får dom vila.
Dom jobbar ju ganska hårt så det skulle nog inte skada.
Älsklingarna♥

Ny stalljacka

Idag köpte jag en ny stall jacka, den nya modellen av klubbjackan som är i Softshell modell och sitter mycket snyggare än den gammla modellen som var tjock och pösig. Provade att rida i den idag och den var väldigt mysig.
Vad tycks?

Dressyr

Efter skolan så åkte jag till stallet som vanligt, var sjukt trött men jag lyckades gå bort till busshållplatsen utan att sommna, haha. Men man blir ju alltid lika glad och pigg när man ser stallet genom bussfönstret. Sen bytte jag i alla fall om och gick ner och jorde lite andra stall saker, skötte Grapy och My hjälpte till med att släppa in och ut lite hästar. Sen jorde ja väl inte så mycket mer.
Sen skulle jag då rida Iris (Irish Cream), i dressyr. Det bästa som finns enligt mig haha. Men Iris är ju ganska trög och tråkig och gör precis som man säger men det gick hyffsat idag med både sporrar, dressyrspö och en en sträng mamma på läktaren. Det gick i alla fall ganska bra hon släppte efter riktigt fint efter en stund men hon jobbade inte helt med bakbenen. Det känndes som om hon släpade dom efter sig.
Vi tränade Runmärket (en övning) och lite skänkelvikning och lite alltmöjligt. Inga direkt nya eller svåra saker.
Nu ska jag strax värma lite lasange och götta mig framför tv:en och sen göra läxor, har två prov!
Liten bild på Iris från i sommras när hon är hemma från betet.

Svar på fråga

Vad har du för kamera, den fotar jätte bra.
Svar:Jag har en ganska dålig och svår system kamera. Den heter Olympus e-450

Outfit

♥Shabrak-Shockmöhle
♥Lindor-Catago
♥Jacksa-Kingsland
♥Pannband-Swarovski

My boring day

Ja ni flesta har ju följt denna bloggen innan så jag behöver ju inte ha värsta infoinlägget direkt. Men det kanske blir lite segt denna veckan då jag har mycket att fixa, men under höstlovet, då jädrans blir det mycket inlägg.
Idag har jag ialla fall varit i skolan inte så mycket med det. Tar nog en vända innom Bobby och Masse och leker lite i hagen med dom. Det brukar ju uppskattas av dom i alla fall, men inte av mig då det är ganska tröttsamt att springa runt i snabbt tempo i deras geggiga hage.
Älskar denna gulliga lilla bild på Bobby.

Bloggen är nu startad

Nu har jag startat upp blogen igen. Ska bli kul att börja blogga igen, har sett fram emot det.
Det har liksom varit lite tråkigt att inte ha en blogg att slösa tiden på.
Men jag har ju fixat en massa annat med den.

♥Vad tycker ni om bloggens nya utseende? Och allt övrigt om den?
♥Vad tycker ni om designen?
♥Vad vill ni ha för inlägg?
♥Vad tycker ni en bra bloggare är?
Svara gärna på frågorna i en kommentar. Det skulle göra mig glad.

Under Renovering

Bloggen är under renovering och kommer att startas  måndagen den 24 oktober.
/ESTELLE

RSS 2.0